Mijn specialiteit is het leveren van carbon race- en mountainbikeframes. Van een los frameset tot een custom made JMC bike; elke fiets is uniek. Er is een vrije keuze in kleur, design en onderdelen.

De carbon producten die ik lever zijn constant en van een hoge kwaliteit met uiterst concurrerende prijzen. Een onafhankelijk bedrijf in Nederland heeft röntgenfoto’s van de frames gemaakt. Hierover is een positief oordeel gegeven.

Diverse wedstrijdrenners en atleten zijn als klant bij mij geweest, waar ik verschillende frames aan heb geleverd. Zoals Dries van Gestel, Pro Cyclist TotalEnergies, heeft begin 2022 een fully besteld. Hij was zeer onder de indruk van de kwaliteit. Bij de reviews kunt u meer lezen over de ervaring van voorgaande klanten.

Mooie woorden van Harold:

“Na circa 6 weken intensief contact was de fiets klaar en kan ik alleen maar lof hebben voor de racefiets, zijn kwaliteit maar ook de nazorg van Joost. Regelmatig wordt gesteld dat snelle racefietsen stug, hard en ongemakkelijk zijn. Dit is in deze niet het geval. De racefiets zit als gegoten waarbij lichamelijke klachten niet meer aanwezig zijn, tochten met minder stops kunnen plaats vinden en de snelheid/tijden sterk zijn verbeterd. Naast bovenstaande successen geeft de merknaam ook een mooi aanknopingspunt voor een gesprek want wie noemt zijn fiets nu JOOST. Wel, ik draag de merknaam met trots en leg alle geïnteresseerde graag uit wie Joost is en hoe hij je volledig kan begeleiden in het maken van de juiste keuzes om tot een perfecte fiets te komen. Ik beveel dan ook graag het merk JOOST aan.”

In principe is alles mogelijk. Dit is de kracht van JMCARBONFRAME. Geheel custom made.

3D geprint Custom made zadel

Custom made 3D gerpint zadel van Posedla. Consumentenprijs €490,-

In combinatie met een JMC racer slechts € 390,-
Breaking News

Onlangs is mijn Anniversary JMC racer getest door Leon van Bon voor Fiets.NL. Publicatie in het Februari nummer van Fiets Magazine. Ik ben daar enorm blij mee.

Het is een prachtige racer geworden op basis van het nieuwste frame, handgespaakte JMC carbon wielen met DT350, SRAM Force AXS model 2023 en als kers op de taart: een custom made 3D geprint zadel van Posedla. 

Een hele scherpe prijs vanaf € 5.127,- (mat zwart zonder decals)

Samenwerking met Pro's

Joost van JMCARBONFRAME op de foto met Pro cyclist totalenergie
Dries van Gestel

Media

Joost van JMCARBONFRAME in het Brabants Dagblad