Mijn specialiteit is het leveren van carbon race- en mountainbikeframes. Van een los frameset tot een custom made JMC bike; elke fiets is speciaal en krijgt het persoonlijke karakter van zijn eigenaar. Er is een vrije keuze in kleur, design en onderdelen.

De carbon producten die ik lever zijn constant en van een hoge kwaliteit met uiterst concurrerende prijzen. Een onafhankelijk bedrijf in Nederland heeft röntgenfoto’s van de frames gemaakt. Hierover is een positief oordeel gegeven.

Sinds 2019 ben ik gaan samenwerken met Lightcarbon als distributeur voor de Europese markt.

Diverse wedstrijdrenners en atleten zijn als klant bij mij geweest, waar ik verschillende frames aan heb geleverd. Zoals Dries van Gestel, Pro Cyclist TotalEnergies, heeft begin 2022 een fully besteld. Hij was zeer onder de indruk van de kwaliteit. Bij de reviews kunt u meer lezen over de ervaring van voorgaande klanten.

Rijden op een JMC is vooral een exclusieve aangelegenheid. Op een JMC mag je gezien worden. Elke fiets is een individueel design, kleur gelakt en genummerd. Ze zijn uniek en zullen nooit in grote getallen tegenkomen. Er is een keuze uit een groot assortiment van framemodellen met designs uit allerlei kleuren.

In principe is alles mogelijk. Dit is de kracht van JMCARBONFRAME. Geheel custom made.

3D geprint Custom made zadel

Custom made 3D gerpint zadel van Posedla. Consumentenprijs €490,-

In combinatie met een JMC racer slechts € 390,-Breaking News

Dit jaar wordt mijn nieuwe JOOST racer getest door Leon van Bon voor Fiets.NL. Ik ben daar enorm blij mee.

Het wordt een prachtige racer op basis van het nieuwste LC frame, handgespaakte JMC carbon wielen met DT350, SRAM Force AXS model 2023 en als kers op de taart: een custom made 3D geprint zadel van Posedla. 

Een hele scherpe prijs vanaf € 4.785,- (mat zwart zonder decals)

Samenwerking met Pro's

Joost van JMCARBONFRAME op de foto met Pro cyclist totalenergie
Dries van Gestel

Media

Joost van JMCARBONFRAME in het Brabants Dagblad